Vitexi Kft - mobilház kereskedés, készház forgalmazás, mobilház eladás
Budapest, Régivám köz 37, 1174
70/338-7764, 20/955-1944
0

Még nincs szavazat

Vitexi Kft - mobilház kereskedés, készház forgalmazás, mobilház eladás

Bemutatkozás: 

Mobilház forgalmazás, mobilház eladás, hétvégi ház forgalmazás, nyaraló eladás, készház forgalmazás, téliesített készház

Készház eladás, készház kereskedés, használt mobilház, használt mobilházak, mobilházak, mobilház, mobilház, téliesített mobilház, téliesített készház, mobilház gyorsan, mobilház forgalmazás, készház gyorsan, készház eladás

70/338-7764

20/955-1944

 

A mobilház kemény galvanizált acélváz szerkezetre épül fel, szendvics technológiával készült, 45 mm vastagságú erős és rendkívül ellenálló préselt panelekből.

A mobilház könnyen szállítható és rendkívül gyorsan telepíthető.

Nem igényel fix alapot. A hat ponton, állítható bakokkal történő alátámasztáshoz mindössze hat járólap szükséges.

A közmű csatlakozás egyszerű, mivel minden csatlakozó elem megfelel a magyar szabványnak.

A mobilház nem igényel semmilyen karbantartást. Télisítéskor, és a tavaszi beüzemelésnél kell csak ellenőriztetni a közműcsatlakozásokat.

A mobilház a világ szinte minden országában elterjedt. Először Amerikában és Európa mediterrán területein kezdték alkalmazni a mobilházakat. A kilencvenes évek elején Nyugat-Európában is közkedvelt nyaraló típus lett. Ez a készház típus Magyarországon az elmúlt négy évben kezdett teret hódítani. Magas műszaki színvonalának és az alkalmazott anyagok minőségének köszönhetően a mobilházak kedvelt hétvégi házzá váltak. Az Adria által gyártott mobilházak minden olyan követelménynek megfelelnek, amelyet a tulajdonosok elvárnak egy hétvégi nyaralótól. Mobilházaink rendelkeznek nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával, WC-vel és típustól függően 1-3 hálószobával. Teljes bútorzat, tűzhely, elszívó, hűtőszekrény, vízmelegítő, mosogató biztosítja a pihenés komfortját. A melegvizet magas műszaki színvonalú gázbojler szolgáltatja. A mobilházak fűtése jellemzően elektromos, de lehet gázüzemű is.

 

Ezek a készházak többet nyújtanak tulajdonosaiknak, mint a többi háztípus. A mobilház mobil, így bármely időpontban áthelyezhető más helyre.(Közúton nem vontatható!) Mivel a mobilház erős fémvázra és futóműre szerelt könnyűszerkezetes épület, könnyen szállítható és gyorsan beüzemelhető. Alapozást nem igényel, és a helyszínen hat állítható bak segítségével rögzíthető. így az általunk telepített mobilház a lerakás után három órával beköltözhető, használatba vehető.

 

A mobilházak előnye, hogy maga a ház szendvicspanelből készül, amely kívülről egy műanyag festékkel kezelt fémlemezborítással is rendelkezik. Ez biztosítja a mobilházak jó hőszigetelését, ellenáll az időjárás károsító hatásainak, és más készházakkal ellentétben 15 évig nem kell kezelni a ház külső felületét. A mobilházak olyan jó minőségű thermo üveges nyílászárókkal rendelkeznek, hasonlóan mint az egyéb lakóépületek.

Képek: 
Megosztás: